Followers

Friday, January 25, 2013

Jalan-Jalan: Ke Sunway Pyramid pulak...






Semalam 24/01/2013 dapat jalan2 lagi dengan Raees n cik joe...
kebetulan semalam cik joe keje kul 12 malam..
so siangnya leh ar gi jalan2..yaayy....

Kali nie jalan2 pergi Sunway Pyramid lak...
perghhh....otw nak pergi sepanjang jalan highway LDP tu jem....naseb bila sampai Sunway x jem..
tapiiii..parking xda...sampai ke level basement pn xde parking..terpaksa parking kat parking lot hotel sunway tu....huh...
yelah..orang dah gaji kan..lepas tu nak raya cina lagi...tu yang ramai orang...
aku xde shopping apa2 pun..yelah belum gaji lagi..just jalan2 je lah..cuci2 mata...
bengkak gak la mata tengok sale itu ini...nk beli pikir 2-3x...sampaikan cik joe siap nak belanja lagi..tapi aku je yang xnak...huhuhu...(jual mahal la konon...hehe..)

Mama ngn Raees je lah xde beli apa2..papa dapat lah rembat 2helai baju...dia dah gaji boleh la shopping..huhu...

jom layan pic yang sempat di snap...:)

alamak..1st pic dah tempek gambar mama dy dulu lak..hhahahaha...

ini budak suka sangat bila dapat kuar..ni sebenarnye dia tengah layan ngantok...sempat tido..dah sampai baru bangun...hehe

time ni mama xsedia lagi papa dah snap gambar....muka masam je tu..huh..


rambang mata sebenarnya tengok sales sana sini....haish..

Ni lah kerja Raees...isap jari je..sampai lencun lah jari ngan baju tu...di bagi puting dy buangnye...isap jari tu lagi sedap..haish...
turn papa lak yang sorong...hehe
ala...amoi ni....dia pun nak enter frame gak...huh..



tuan besar..hahah..penat betulkan kedudukan dia nie..asek la melorot ke bawah je....2 benda tu lah besfriend dia..bantal bean sprout dengan patung nama Wayne...mesti dok kepit je....hehe..

sama x muka dengan papa saya??hehe




dengan mama pulak lah..heh..
habis tudung mama dia selaknye..kadang2 tu senget2...keje Raees  la nie..

















N last sekali harus la ada pic mama n papa kan...hehe..




Pic kami bertiga bukan xde...ade..tapi semuanya x jadi..Raees la xreti dok diam...hehe..

16 comments:

Siti Nursyamimi said...

comey btul si Raess ni..geram je tgk..pic ain n hubby tu raees ke yg jd photographer nye??hhehehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

pic last nmpk kepala raees skt je..huhuh

Nurul Aziz said...

Lama gila tak pergi sunway pyramid hehe. Err kalau nak amek gambar bertiga kan, selalunya memang berpuluh2 keping baru satu yang jadi.. hehe.. anw, happy family :)

..DaK KeCiK.. said...

comeynya anak akak..

Aeen said...

@mimi: hahha...Raees jd photographer??hehe..alamatnye xjd la gambar kami..hahaha..

@yana: aah nmpk sikit je..kih kih..

@nurul Aziz:mmg pun..amek byk2 semua x jadi..huhuh..

@dak kecik:heheh..trima kaseh..:D

Farhana IezAna said...

dpt sunway je umah ana..hihi..
sunway mmg susah parking pn..xkire masa mmg cm tu selalunya..

Aeen said...

@Ana:tp salunya ok je...leh je parking..ni mmg full teruk la..huh

With Julia said...

Heheh kalau nak bergambar bertiga mmg susah kan sbb baby dh pandai capai macam2...hehhe selak tudung tuh mmg confirm sama ngan umi ju gak hehhe...yg ptg semua pic aeen bersama family mmg sgt2 cantik :)

Aeen said...

@julia:hehe...mmg susah nk mek pic b3..tu la julia..now mamanya xboleh nk pakai tudung cantik2 ke ape..habis dy seluk n penuh air liur kat tudung tu..heeh

Wawa Yusoff said...

handsome nye Raess ni..!! Seriously handsome..! muka jambu :)

HanNis SaNia said...

jln2 sunway ye? hihi dekat dgn rumah sy da tu ^_^

aTieYusof Family said...

Jalan2 windows shopping pun best kan?..comell nya Raees ni..salam kenal..singgah follow sni #135:)

Aeen said...

@wawa:hahah..jambu ek...hehe...

@Hannis:yeh da dekat ek..salu la ni gi sunway ek..heh..

@atieyusof: aah..windows shopping best gak..tp sakit hati gak la...hehe..salam perkenalan jugak dari saya...:D

Wawa said...

lame tak lepak sunway..hoho...skang dah ade anak, alamanda, mines , jj balakong...tu je lah tempat lepak kitorang...hihi

eh gambat 1st harus gambar mama nye...baru org kenal penulisnye....ni kenal anak dari mak nye...hihi..:p

Aty_Fared said...

Lame giler tak gi sunway pyramid nih...:-)

Aeen said...

@wawa:hehe....ade anak lg jaoh kiteorang pegi...alamanda n mines x sampai lagi bawak Raees..aah kan..harus gambar mak dlu...hehe..

@aty:hehehe....becinta gak sbnrnye nk gi sunway nie..heh