Followers

Friday, July 13, 2012

Syukur Alhamdulilah...rezeki bertambah...



Hari Selasa lepas 10/07/12 hari yang aku rasa sangat lah best sekali...
Sebabnya...petang 10/7 aku telah di review oleh boss n supervisor aku...
review untuk apa??review untuk bonus n salary increment....:D

#picbygoogleimage#


lepas boss ngn supervisor dah dok membebel pasal performance kerja aku yang makin improve..chewaahh..
boss bagi tau yang gaji naik start bulan nie..Alhamdulilah.....rezeki Allah nak bagi..rezeki anak dalam perut nie.........heh
lepas tu boss gitau lagi...dapat bonus 2 bulan gaji...Alhamdulilah.....syukurrrr sesangat. bertambah rezeki....

#picbygoogleimage#

gembira tak terkata....boss siap cakap lagi..cukup ke x??
haish..xkan la aku nak cakap xcukup lak kan....lebih dari cukup tu.....
actually kat office aku nie increment gaji dibuat Setahun 2x...pertengahan tahun dengan akhir tahun...
untuk bonus pulak..pun sama Setahun 2x...
awal tahun n pertengahan tahun.....
kalau awal tahun tu selalunya dapat time raya cina...dapat 2bulan gaji gak...
untuk pertengahan  tahun ni pun dapat lagi bonus 2 bulan gaji....:D
bestkan...heheh...

Aku ingatkn bonus dapat sama time gaji nanti....
rupanya lepas je review..esoknya bonus dah masuk....
yihaaaaaaaaaa laaa......
bonus dapat n start bulan ni dapat gaji baru.....
syoknnyaaa....kurang sikit beban cik husband..heheh..

Baby..ni rezeki awak sayang.....Alhamdulilah....mama dapat bonus n gaji naik..
papa pulak naik pangkat....rezeki kamu baby....(:






6 comments:

aTy _faRed~ said...

beshnyer increament 2 kali..!!! bosus lagi..hurrm...rezki sungguh..:)

Asz Miza said...

Bestnya ada increment and bonus 2x setahun. Rezeki baby betul. Alhamdulillah kan. :)

Cikpuan rara said...

Alhamdulillah,rezeki.

Ezza Z said...

Alhamdulillah..
rezeki baby n mamanya.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah besnya.. Ain, tmpat awak ada kosong lagi tak?? hehee

Aeen said...

@aty: 2lah..best sangat....sayang lak kalo nak benti keje kt sini...

@Asz Miza:Alhamdulilah...rezeki baby.....best sgt bile company baik hati cmni....hehe..

@rara:Alhamdulilah....:D

@yana:tmpt kite nanti ade kosong...mmg nk pkai kerani..tp belum advertise lg..kalo dah advertise kite gtau awk yeh...