Followers

Wednesday, July 4, 2012

Selamat Bertunang my BFF



Hari Sabtu lepas 30/06/12 aku attend majlis pertunangan BFF aku Nanee kat Kuala Selangor...
wahhh...akhirnya setelah hampir 6-7tahun dorang ni bercinta..akhirnya tunang jugak..
walaupun majlis di buat kat kampung Nanee..jaoh2 pun aku tetap pergi jugak..
yelah..BFF tu...aku tunang dulu pun dia datang..n dia adalah salah seorang orang penting time wedding aku dulu...huhuh...naseb lah hari Sabtu lepas tu husband off..dapat lah pergi..kalau x..kena la aku tumpang sesiapa yang pergi...heeheh...

meh layan gambar je la..malas nak cite panjang2...

saat2 manis disarung cincin oleh bakal mak mentua...:D



Tahniah NANEE & EDAN......!



Tibe lah masa untuk kami berposing lak...hehehe...
mak buyung ni pun sebok gak nk bergambor...hehe..sape mak buyung tu???
aku lerrrr..heheh....

Love my BFF...peja n Nanee







pic terakhir dengan husband masing2...oppss..nanee dengan bakal husband lah...
cuma seorang je yg xde pasangan...si peja (Sebelah aku)heheeheh....
bila la plak seru dia nak kawen nie...aku, mimie dah lepas...nanee pun da otw ikot jejak kami...tinggal turn ko je lah...heeeeehhh...

Once again..Tahniah NAnee and Edan...Semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin...n berkekalan hingga ke akhir hayat...InsyaAllah....:D

3 comments:

Cikpuan rara said...

hehehe best nya tunang.teringat lak tyme tunang dolu2.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tahniah utk Nanee jugak, ikat bape lama?

Aeen said...

@rara:tau xpe rara....kite pun tringt gk time tunang dlu..hehe..

@diyana:dy ikat dalam setahun..tahun depan la kot kawennya...heheeh..