Followers

Thursday, July 12, 2012

Busy mengajar pembantu....huuh..






Hye kawan-kawan...hehehe...
waaahh,,hampir 3 hari aku menyepi....
huhu...sorry la ..minggu ni busy sesangat....
sebabnya hari Isnin hari tu baru dapat pembantu baru yang akan menggantikan aku bila bersalin nanti...
so banyaklah yang nak kene bagi tunjuk ajar kan..2 orang pembantu..yg nak handle sorang..
memang agak susah sikit..sampaikan bagi dorang kerja..kerja aku pun tergendala....
xsempat nak update blog...asal nk update jer..budak2 ni datang tanya itu ini...
huh..nak update kat umah lak..balik kerja dah penat...nak bukak laptop pun rasa x larat...

Ada je cerita yang aku nak kongsi..pasal check up kt KK..pasal berita gembira lagi...hehehe..
tapi tu lah...masa x mengizinkan...huhuh...sempat pun BW kejap2 jer...nak tinggalkan komen pun x sempat..
Sekarang ni pun aku ada masa lah sikit...sementara nak tunggu gi lunch jap lagi...
ni pun sebab kat opis tinggal aku je..aku suruh pembantu2 aku ni gi lunch dulu ...
baru aku leh releks jap...n update sikit....
lagi pun dorang dok belakang aku je..so leh tengok apa aku buat...
tu yang susah...kite dah biasa layan internet bukak itu ini...
ni ada orang kene la cover2 sikit...huh.

ok la..nanti ada masa aku update lagi yeh...
tiba2 lak budak2 ni balik lunch cepat....
semangat betul nak kerja..heheheeh....


4 comments:

Ezza Z said...

Baru nak tau cite gembira aeen tu.
tiba2 budak2 tu da balik lunch plak.
kacau daun betol.hehe.
nanti aeen story tau.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. dorang nak suh ain cuti cecepat tu, sebab tu eksaited masuk opis.

Cikpuan rara said...

ptt lama x nmpk aeen.hehe

Aeen said...

@ezza: tu lah...baru nk story...tgh ade cite time tu la dorang dah blik..hehe..nanti aeen cuba la update yeh..hehe..

@yana: 2 la..mcm menghalau la plak kan nk swh cuti cpt...heheh...

@rara:huhuhu...2 la..menyepi sbb bz...huhu..