Followers

Monday, April 2, 2012

Dah 4 bulan....sekejap je rasa....:)



Hari ni genap lah 4 bulan usia kandungan aku...
Alhamdulilah....semuanya ok ...baby pun sihat...
aku pun sihat jer...tapi kalau da pergi klinik..macam2 lah yg xkenanya...
darah cair la..hb kurang ar...aku pun xtau lah nak bg naik hb tu macam mane lagi..
puas dah makan itu makan ini....tapi tetap same jer....
kang lebih2 kan..berat lak terlebih naik...kena bising lagi...
adoooii...ntah laa.....

dah masuk 4 bulan ni..aku xscan baby....
sebab last week aku baru je scan ....so doktor swuh aku scan balik bila dah 5 bulan nanti...
cuma kat KK je lah...xtau la kali ni dia scan ke x...sebab doktor kat kk cakap..
dia akan start scan aku bila usia kandungan aku dah 21 minggu....
huh..
kalo kat KK x kena scan gak..maknenya tunggu aku dah 5 bulan baru aku dapat tengok baby..
huhuhu....rinduuu nak tengok dia.....:)

last week masa scan baby ...aku pergi dengan cik joe...
sebab masa aku 3 bulan hari tu dia xdapat follow sekali tengok baby...
so last week aku buat scan lagi...(sebab gambar scan baby aku yg 3 bulan tu hilang...huhuh)
dapat lah dia tengok....

bila nampak je baby...excitednye ....wahhhh...tangan, kaki semua da nampak..
masa mama n papa dia tengok dia...tangan dia x reti dok diam...
macam dok melibas2...bak kata papanye....same macam mama dia..
tangan x reti dok diam...hahahaahah..
memang pun...tangan aku ni memang x reti dok diam....
suka melibas2 gak...hehehehe...

seronok papa dia dapat tengok anak dia gerak2 macam tu...
hehee...mama dia pun lagi la excited....
bila balik umah...asek dok tengok je pic baby tu....
alangkah bagusnye kalo gambar tu pun leh begerak2 gak kn...(hahaahah..merepek je aku ni..)

I love you baby.....nanti mama gi scan tengok baby lagi yeh...
hopefully baby sihat sentiasa dalam perot mama nie.....
mmmuuuaacchhh...


4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

kejap jekan ms berlalu?
ekin pon dah nak masuk 7 bulan
rs cm bru je sebulan kawin
hehehehehe

Aeen said...

tau xpe..kjpa je rasa....rase mcm baru je 2-3 minggu kawen..hahaah...inai kat kaki ain ni pun xhilang2 lagi....hehe..

Riny said...

best nye aeen..semoge sihat selalu ye utk mama & baby..:)

Aeen said...

trima kasih riny.....:D