Followers

Monday, April 30, 2012

Alhamdulilah....Dah 5 bulan.....;D







Alhamdulilah....hari ni masuk 5 bulan usia kandungan aku.....

#picbybabycenter#

sekejap je masa berlalu...tup tup..dah 5 bulan....
ada 4 bulan lagi....woooowww....
rinduu sangat nak tengok baby dalam nie...
yelah..last aku scan masa usia kandungan aku 3 bulan..
masuk 4 bulan aku x scan...
ni masuk 5 bulan baru lahh aku nak gi scan....

malam kang baru nak gi scan...tapi nak tunggu cik joe balik kerja dulu....
xsyok pulak kalau pergi dia xde...mesti la dia nak tengok anak dia jugak kan...heheheh....
actually aku xtau lah nak rasakan macam mana baby tu tendang...hahahaha...
or maybe aku belum rasa lagi kot....
tapi...ada gak aku rasa macam perut aku diketuk2...pas 2 terasa geli2..
bila aku pegang perut aku...aku dapat rasakan seperti degupan jantung..
maybe degupan jantung dia ker???
huhu...aku xtau laaa..
malam kang nak jumpa doktor baru aku nak tanya lah....huhu...

so far barang2 baby aku baru beli sikit je....tu pun masa pergi Pureen Warehouse Sales hari tu...
beli pun xbyk la...kurang 10 item aku beli..hahaahahah......
InsyaAllah..lepas ni aku akan start lah beli sikit2 barang baby..
hari tu xbeli banyak pun sebab cik joe lah bising....asal aku nak beli..dia kata nanti2..huh..
xpelah...pelan2 kayuh la kan..hehehe....

xsabarnya nak gi scan baby.....
xtau la dah leh nampak jantina ke belum..hehehe




6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin plak kejap je dah nak 8 bulan
hohohohoho...
hehehehe

Aeen said...

hohooho....aah kejap je kn.....sikit je lg tu..hehe

zurayusoff said...

hai salam kenal....
mmg sekejap jer...
sedar2 dah nak bersalin...
seronok tgk ramai jugak yg mengandung kan....?

Aeen said...

hai zura..salam kenal jugak....
tau xpe..sedar2 dah nk bersalin je nanti...hehehe...

Wawa Yusoff said...

lepas deliver nnt mesti rasa rindu nak rasa gerak2 dlm perut.. hihi :)

moga selamat semuanye :)

Aeen said...

hehehe...yeke....huhuhu...
insyaAllah...mudah2an selamat semuanya...:)