Followers

Thursday, March 29, 2012

Goodbye Nokia welcome Samsung.....:D



Alhamdulilah.....semalam 28/03/12 dapat handphone baru pemberian cik husband...
:D
senyum sampai ke telinga...happy x terkata...
heheeh.....
semalam aku MC...sebab ade check-up..
kebetulan cik joe lak off ....
ada masa tu dia ajak aku gi cari handphone...sebab handphone dia dah lama jahanaman...
so sementara waktu ni dia pakai handphone lama aku yang kaler pink...auwww..sangat x ssuai..hehehe..
tp terpakse la pkai kn..dr xde phone langsung...

so semalam kiteorang jalan2 ar kak Carefour Wangsa Maju...
saja2 nak survey hp...
dapat la 1 kedai ni dia berkenan....
memang jadi idaman dia nak pakai handphone samsung galaxy S2 @ Galaxy Note..


so pilihan dia ......


#picbygoogleimage#

Samsung Galaxy S2 white color untuk cik joe..

dan...


#picbygoogleimage#

Samsung Galaxy Note white color untuk aku....
(^,^)
heheheheeh...

sekali dia beli dua2 sekali arr.....
kedua2 nya kaler putih....
harga yg diberi pn ok...bila dah tawar menawar..boleh tahan laa....huhuhu....

sangat lah terharuuuu....
dah dapat hp baru ni..masing2 dok belek2..
baru nak belajar ....hahahahaah.....

Terima kasih la sesangat kat cik joe...
sekali bagi bini dia besar punya hp....
rasa cm kelakar je bile nk jawab call gune hp besar2 ni...hahahahaah....
I Love u la sayang....
banyak dah pengorbanan yang papa lakukan untuk mama....
Muuuaccchhh!!!...







3 comments:

Farhana IezAna said...

bestnye dpt wrne putih,haritu cari tp semue kedai xde stock last2 beli wrna hitam je..

e k i n ♥ y u s r i said...

wah...bestlah

Aeen said...

@farhana: tu lah....putih nmpk la ok sikit...2 pun tny..tgl last kaler putih....hehe...

@ekin:hehehe..org bg..mesti best kn..:)