Followers

Wednesday, January 18, 2012

It's my Birthday....24th Years Old...




Alhamdulilah....syukur ke hadrat Allah SWT....
hari ini (18 January 2012)  dan tahun ni..aku masih lagi berkesempatan menyambut ulang tahun kelahiran aku yang ke 24 thn..
ya....dah 24 okey!!!...
uh...da besar rupenye....hahahaahha...

Bezanya kali ni dapat celebrate dengan suami tersayang.....
bukan tahun sebelum2 ni x celebrate dengan dia....tapi status tu yg lain....
xboleh nak buat ape2 kan..
dah jd suami isteri ni..ha...buat la apa yg nk dibuat...hehehe...
pagi2 dia balik kerja...aku pulak tengah bersiap nak pergi kerja...
terus mendakap aku n wish birthday lalu memberi kecupan buat aku...
howw sweeettt.....:D
time bercintan cintun dulu mana nak dapat mcm nie....heheeheh.....

huhm...apa yang aku harapkan bila umur dah 24thn nie?
- mengharapkan yg terbaik dari yg sebelumnya......
- murah rezeki.....
-dipanjangkan umur.....
-menjadi isteri yg lebih baik...(hahaahha..sebelum ni x baik ker?)
-menjadi ibu yg baik...(InsyaAllah....=D)
-dapat mengurangkan kedegilan aku....(yup..aku memang seorang yg degil...husband aku cakap pun cm tu gak..aku seorang yg degil)


For those yg wish my birthday kat FB or Blog....tanks a lot guys....
<3



4 comments:

Cikpuan rara said...

Ya ampun baru 24 ke.rara lh dh tua.25 tahun ni.

Aeen said...

aah la rara....baru 24...heheheh....rara same umur ngn husband kite la...dis year 25...:)

sitinazirah86 said...

happy besday ain,lambt lak wish..semoga panjang umo murah rezeki dan berbahagia besama insan yg disayangi...hhehehe ira lak 26,wedding nati jemput dtg ek,time tu lah genap ira 26 tahun..tua sudah

Aeen said...

hehehe...Amin...trima kasih nazirah.....waahh..da nk kawen dah...tahniah2...=D