Followers

Thursday, January 19, 2012

Hayyan 2nd Birthday

Dah lama da nk update masa birthday anak buah kesayangan aku ni....
tapi lama sangat pending.......hehehe...
hari ni baru berkesempatan...

birthday hayyan kali ni di adakan di rumah auntie dia (kakak abg ipar aku) kat Taman Tun Dr. Ismail.
pada 08/01/12 bertemakan Angry Birds...
meh layan gambar2 yg sempat aku cilok kt FB kakak aku...ngeeee...


ni antara dessert2 yg ade...

     makanan yg lain ada nasi lemak,bihun goreng,nugget,ayam goreng,hot dog, kentang..
tapi xsempat nak snap....hih hih hih


+

karipap ni sepcial sikit...hheeh..karipap mak mentua aku buat....sedapp.....kalo nak order pun boleh...hehe




Angry birds Cake...

hayyan tiup lilin.....fuuuuh


sebok dok tengok upin n ipin kat fon..huh


bersama mama n papa hayyan....:D

dengan tok ayah tersayang.....:)

dengan Uncle Zul.....hehehe...hayyan kalo da besar muka macam uncle dia..
coz uncle dia time kecik dlu sebijik mcm hayyan...hehehe



ni antara pic yg aku suka....cute je hayyan buat mulut cm tu..;p

time bukak hadiah....dia dah kepenatan dah tu...huh..


P/S: next year tema apa lak hayyan oiii? :))












6 comments:

cik enul said...

terliur plak tgok karipap tuh aeen...huhu

Aeen said...

hehehe...tau xpe enul....jom mkn karipap..hehe

iizla said...

cutenya kek angry bird tu.. nanti nak belikan utk aiman gak la

Aeen said...

bole je beli kak..heheh...beli la nanti...:D

Redbloodsnow said...

eh chopp!! zul ex abby??? uiiiiiii means ko kenal in personal la dgn zul ni ek....best. hehe

Aeen said...

yup...aaah...zul ex abby...aah..knal sgt ngn zul nie...heheh