Followers

Monday, December 19, 2011

BANGANG!!!



Wowwww....petang yg sepatutnya sejuk telah menjadi panassssss....
entry untuk petang ni aku nak lepaskan gerammm .......
aku nak lepaskan geram kat seorang minah ni...
atau pun dengan bahasa kasar nye perempuan yg bangang!!!..
sori ar to said like dis okey...

y aku cakap macam nie??
huh...
ok la..aku cerita kan yeh....
aku xkesah kalau husband aku berchating kat dalam FB...
sebab aku pun ada chatting gak....
so far aku chatting dengan orang2 yg aku kenal jer....
jarang ar aku chat ngn orang yg baru nak kenal...
contohnya lelaki2 yg tiba2 chat ngn aku tanya hai,salam,wtpe,dok mane?
hellloooowww...sebelum ko nak chat 2...x tengok ke info kat profile tu dulu??
da terang2 aku letak aku dok mana semua...
kalau orang yg tnye macam ni..memang kirim salam banyak2 aku nak layan..
boo layan la jawabnye yeh....

lepas dah kawen ni pun ade je jugak pompuan2 yg chat ngn husband aku..
ye...aku perasan semua tu...tapi still  under control lg...
sebab memang aku selalu pantau FB husben aku...
husben aku lak memang kaki game...selalu main game kat FB tu...
kadang2 sampai kul 2-3 pagi pun dia still main game lagi....
ada jugak la pompuan2 yg chat ngn dia time tu....
tp semuanye biasa2 je...so aku xkesah sgt...
cuma kadang2 husband aku ade gak cakap...
"dorang ni x tengok ke kt profile yg pa ni da kawen??? "
aku pun just cakap la...ade yg tau ..ade yg xtau kot......

so adalah 1 day ni...aku tengok ade sorang pompuan ni chat ngn husben aku...
hari2 lak tu...kalau husben aku x reply...dia merajuk...
dah kenapa lak ko nk merajuk perempuan????
bila husben aku ckp tgh main game..dia kata OK..
selang brapa minit lepas tu dy tanya bila nak tidur??
husben aku ckp la...tengah maen game lagi...
nk tido...tido la...
dengan mengada2 nye pompuan ni...
dia cakap xnak..nak tunggu husband aku tido jugak...
pergghhhh.....
bila husben aku xreply lagi...dia tny lagi..da tido ker??
mmg husben aku x reply....sbb da mmg tdo pun..xkan da tido nk reply lak kan..??
bongok betul la pompuan ni.....

keesokkan harinya...as usual aku akan bukak FB husben aku untuk claim coin game dia...
tibe2 pop up budak ni chat....

#click untuk lihat dgn lebih jelas#





FYI yg reply chat tu adalah aku yeh...hehe..
geram sangat...
memang husben aku main game leh layan chat dia...
layan pun biasa2 ...sepatah2...
aku igt..lepas aku da reply mcm ni...
pompuan 2 akan senyap jer....
yelah..da malas nk layan kan...

tapii...
korang tgk ni pulak..


#korang click la untuk besar kan yeh...aku malas la#





tengok tuu...
cakap husben aku sombong....
siap buat jelir lidah lg....
huh..

husben aku xreply gak.....

lepas tu....dalam sejam yg lepas...
aku bukak lagi FB husben aku...macam biasa claim coin game Jackpots
pompuan tu chat lagi..
kali ni dengan panggil husben aku lalinks la plak....
kepala hotak ko la pompuan....
masa bila lak laki aku lalinks koo....
ishhhh.....

lepas tu....dia chat lagi..
panggil sayang pulak...
perghhhhhhhhhh......
tengok la tu..pompuan jenis ape dah ni...
kalo korang nak tau..pompuan ni dah kawen...
ada laki....sebab kat FB dia da terang married to..
gambar2 pun gambar dengan husband.....
berani lagi dia nak kacau laki orang....

aku xtau la pompuan ni tak tengok ke profile husband aku yg letak MARRIED tu...
xtengok ke gambar kawen kiteorang...
eeeeeeeeeeeeeee......
aku bsabar je lagi ni......
belum sampai lagi aku nak serang myerang..
walaupun ada yg suruh aku basuh pompuan ni......
memang nak block je pompuan ni...
tapi aku nak tunggu dulu apa lagi dia nk lepas ni...

dia ni xtau malu ar...dah kawen tu buat la cara dah kawen...
jaga la laki ko tu elok2...
buatnya laki ko tengok chat ko yg ni...
x ke mampos dibuatnya...
or...laki ko memang xamek tau ape yg ko buat kot???
or...ko tengah bermasalah dengan laki ko dat y ko cari laki orang kot??
huhmm..entah lah...
tunggu je la ape lagi dia nak buat.....

sori ar kawan2 kalau ayat aku ni ada myinggung prasaan sesiapa...aku tau ayat aku ni kasar .....
tapi....aku nak tunjuk kat korang...ade je lagi pompuan yg x reti bahasa macam nie.....
memang sengaja aku xnk padam nama dia....
biar kan.....huh....

P/S:kesabaran aku masih ditahap yg baik lagi..belum sampai lagi kesabaran aku da memuncak...
tengok la ape jadi nanti......

(^,^)V






4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin dan husben,
bile dah kawin nie
x penah bukak fb lg dah
internet pon xde kat umah
kat opis xleh bkak fb
so,say no to fb...hehehe

perempuan2 skrg nie,
kalau laki org,lglah dorg suke

Aeen said...

mcm 2 bgus la jgk ekin.....tp masalanye intenet husben ain yg byr...so xle wtpe la kan...2 lh..pompuan2 skg ni...xkire ar laki org pun..dia nk sapu jugak...benccciii...

cik enul said...

spam tul la minah tuh..!!
*tumpang geram....

Aeen said...

hahaha...aah spam je kan...hehe