Followers

Thursday, August 4, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING: Done with Pengapit perempuan and Pengapit Lelaki



Hari ni aku nak perkenalkan ofifical pengapit belah aku n cik joe nanti..
chewaah..official..heheeh....

untuk pengapit belah aku nanti....
ini lah orangnyer....


bukan yg patung baju merah 2 yeh..hehe..
yg baju biru tuu..:)
She is my BFF...
cik peja..atau nama sebenarnye HAFIZAH...:)

dia akan jadi pengapit aku sepanjang majlis persandingan belah aku n cik joe and malam berinai nanti...
tanks friend coz sudi jadi pengapit...
aku ingat nak sponsor kain untuk baju pengapit ...tapi dia kata xpe..
dia nak beli sendiri....huh..dah jimat dah aku kat situ..heheehhe.....
warna baju pengapit..belah aku nanti kaler emas...
belah cik joe kaler kelabu...

ok..done untuk pengapit perempuan..

sekarang nak kenalkan pengapit untuk cik joe pulak..
ni lah orangnye...


nama dia Azfar...tapi panggil aspa jer...
dia adalah best friend cik joe dari sekolah lagi...
member dekat2 dengan rumah dia jugak lah...
cik joe pilih dia sebab kalau nak mintak membe polis dia..takot dorang xde masa..
so mintak lah membe sekolah dia jadi pengapit....:)
untuk baju pengapit lelaki..cik joe lah sponsor..heeh..
2 pasang tuu..hehe..bak kata cik joe...sekali sekala...
(ala..memang sekali je pun kan...huuh)

done sudah pengapit lelaki...

eh..jap2..actually aku ade lagi sorang pengapit...
dy pengapit aku time nikah nanti....


ni lah orangnye...cik nanee..or nama sebenarnya farah isnanee...
dia pun BFF aku jugak...
dia akan jadi pengapit aku mase time nikah jer...
sebabnya cik peja kerja...
lagipun aku nikah hari jumaat..lepas sembahyang Jumaat..
time tu memang hari orang bekerja pun..
cik peja xdapat cuti...
so di replace oleh cik nanee...coz cik nanee dia kerja sendiri..
so dia boleh la excuse kejap..heheeheh....
Malam berinai nyer baru lah cik peja takeover balik tempatnye...hehe...
eniwey..tank cik nanee coz sudi jadi pengapit time aku nikah nanti..:D

Jadinya..aku ade 2 pengapit lar..heheehhe.....



2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ramai btol pengapit...
hehe

Aeen said...

2 lah...ramai sangat....hehehe....