Followers

Thursday, August 11, 2011

Name card / Business card





belum pun setahun kerja kat company ni as Admin Assistant..
dah ada name card/ business card sendiri..
haish...cam x caye jer..kelakar pun ada jugak..
yelah..aku hanya lah Admin Assistant jer..
so..for what aku kena ada name card ni??
bukan kerja aku kena jumpa client or supplier pun..
kerja aku just in office n just deal with people through phone and email sahaja..
so actually x payah la nak ada name card nie...
nak bagi siapa jer lah..heheehe...

tapi..nak buat camne kan..da bos kata perlu ada,
nak nampak profesional..
n dia nak buat..so terpulanglah..
duit company pun..bukan duit aku...hehehe....

ni lah draft name card/business card aku...


simple jer kan...xde corak pape pun...xde berkaler2...heheehh...
xsilap aku design ni lah yg diapprove oleh bos aku...
selepas byk design yg telah di reject oleh bos..huh...

xkesah lah ape2 pun..
da dapat name card ni pun...aku rasa dok peram je lah dalam laci nie..hahahaahah...





6 comments:

cik enul said...

untung la kamu...itu tandanyer, company u appreciate staff dier...hehehe...

sy ni, smpai la ni xda' name card...pakai mycard je la..

Aeen said...

heheh...yeke cm 2.???ala..my card pun ok gak pe..itu lagi penting dari name card...xde my card..jd pendatang asing lak nanti..hahahaha

iedaurora said...

Oke la senang kalo customer nak contact nanti kan...

Aeen said...

customer memang contact..tp xde la jumpe n bg name card...hehe

Redbloodsnow said...

Simple itu lah nice yunk :)

Aeen said...

yup...dat rite dear...:D