Followers

Monday, August 15, 2011

Hari ni hari yang begitu melemaukan....xde mood.....:(




huuh...ari ni ari yang begitu melemaukan....
huuargghhh....
pape pun kena teruskan kerja gak..
walaupun mood sekarang ni nth kat mane2 dah melayang...
mood raya...mood nak cuti..mood nak balik kampung...n mood nak kawen semua ada sekarang nie..
cuma mood nak kerja je xde...hahaahahah.....

tapi hari ni best lah bagi yang kerja government kan...da bonus..
huhu..leh shopping2 raya...
aku nie??nan hadoo...
shopping raya pun xde lagi...
sebab gaji bulan ni banyak abis utk wedding preparation...
so..terpakse lah korbankan preparation untuk raya dulu...
naseb baju nak pakai untuk hari raya da ada..
cuma kasutt baru xde lagi....huuhu..:(
kena la tunggu gaji bulan nie...
huh..menjawab la nak tunggu gaji bulan nie...
maybe korang ade yg 25hbln-26hbln da gaji kan...
company aku ni lak kate gaji maybe 29hbln baru dapat..
gila larrr...kalo betul la 29hbln tu baru dapat gaji...
shopping last minute la aku nanti....
baru plan sabtu n ahad sebelum 2 nak shopping...
29hbln gaji...kelam kabut lor...
da lah aku still kerja lagi time 2..
nak kemas rumah..nak tolong ibu masak lagi..
huhuhu....bila mase nak gi shopping nie....
bukan last minute dah..memang xde shopping la gamaknye..
huwaaaaaaaaa..(T-T)

huhmmm...pe lah naseb......:(

3 comments:

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

e k i n ♥ y u s r i said...

xde mood jugak nak keje
huhuhuh
nak balik....

Aeen said...

jom kite balek....huhuh..(kalo boleh kan2..:p)