Followers

Wednesday, August 10, 2011

Entry Ringkas....:)



Selamat petang semua....
petang ni cuaca sangat la best...
sejukk jer..sbb hujan dari tengah hari tadi...

mengantuk pun ade jugak nie...huuuaarrggghhh..
nak update blog pun xde mood sebenarnya...
xde citer nak cite a few days ni....
how's my wedding preparation??
semuanya oke..under control..heheh...

sekarang dalam proses menulis nama kat kad kahwin...
dalam next week dah boleh pos...
weekend ni Insyaallah..kalau free nak pegi merayap hantar kad..
hehehe......

tinggal sebulan lebih lagi nak kahwin...
hopefully semuanya berjalan dengan lancar....
InsyaAllah......:D


4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

awlnye nak bg kad..
huhuhu

Aeen said...

mane yg jaoh2..dr skg la nak bg..sbb snang dorang amek cuti nanti...heeh...yg dekat2 ni...da nak dekat2 baru bagi lah..heheh

iedaurora said...

betul yang jauh tu mesti nak amik cuti awal2 kan, haa jgn lupe jemput di FB...

Aeen said...

mesti jemput punyer....hehehe..