Followers

Wednesday, July 6, 2011

Things to do by today



After lunch aku balik...
nak menyelesaikan beberapa masalah yang serabot kat kepala otak nie..

1.

nak cari geran kereta sampai jumpa......

2.

nak submit borang kahwin kat Pejabat agama....
coz semalam cik joe dah bagi borang belah lelaki yang telah disahkan oleh pejabat agama....

3.

nak jumpa abg yang buat kad tu...
nak discuss and dudok sama2 buat kad kahwin tu..
payah kalau aku xde..
nak siapkan hari ni jugak..
so by dis 2 days kad dah boleh print and dapat....

4.

Make sure perkara2 di atas selesai hari ni...
dah penat nak pikir2 nie....


3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sbr ea aeen....
hope sumenye selesai hr nie

StrewberiManis =) said...

harap2 4-4 perkara ni dapat diselesaikan dengan segera eh cik aeen :)

Good Luck :)

Aeen said...

@ekin: tanks ekin...hopefully dapat setel hari niee....

@anne:tanks anne....aku pun harap semua perkara ni leh setel ......huhuhu...