Followers

Wednesday, July 20, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING:Pre Wedding....X tau bila boleh photoshoot...huhuuh..:(





Lagi 2 bulan nak kawen pre-wedding pun xbuat lagi..
huhuhu....
sebelum ni aku penah gitau yang aku dah tukar photographer..
so the new photographer which is my abg sedara sendiri..
nak sponsor pre-wedding kami...

kurang dari 2 minggu lagi dah nak puase...
takkan nak photoshoot time puasa kot..
letih lar..
nak buat lepas raya pun sempat ker??
yelah after raya lagi 3 minggu je lagi nak kawen..
mesti dah sebok2 buat last preparation kan..

Abg joe (photographer) kata nak buat pre-wedding kene bagitau 2 minggu sebelum..
coz dia takot schedule dy clash la pulak nanti...
huhmm..
aku xkesah..masalah nye sekarang ..
cik joe lah....
cik joe kerja x tentu masa...
jarang ar dia dapat cuti sabtu n ahad....
kadang2 xde cuti langsung..
biasalah ..polis...
nak agak time dia cuti bila pun xleh gak..

haish...macam mana nie....
xnak buat kang..orang da sponsor...
huhmm....pening la pulak memikirnya...

4 comments:

cik enul said...

eh buat la kalu dah ada pluang tuh..sponsor la plak..rugi kalu tak buat...lagipun tuh smua leh jd kenangan tau..huhu..buat jgn tak buat...

Aeen said...

saye mmg nk buat cik enul..tapi cik tunang ni cuti nye xtau bila...2 yang susah nak buat...huhuh

Redbloodsnow said...

zie lak skip pre-wedding. kedekut maa...HAHAHA. budget pun iyer. tu pasal skip..kehkehkeh

Aeen said...

aeen pun actally xde pre-wedding ni...tapi da abg sedara nak sponsor...trime je lah kan..heheh..
tapi last2..xjd pun pre-wedding ...sbb cik joe xde cuti...huhu