Followers

Friday, June 17, 2011

Esok Balik Kampung....(:





hye semua....
dah hari Jumaat pun...
yeayy..hari yg paling aku suka....
hehehe.....

Hari ni kat ofis kerja releks sikit..
aman je rasa coz x banyak kerja.....
sok lusa cuti..
bestnya....

sok pagi..aku n family nak balik kampung..
balik rumah mak cik aku kat Pontian..
Kali ni balik nak hantar beras...
sebab..2 mgu lagi..anak mak cik aku tu nak kahwin..
so parents aku sponsor beras untuk kenduri tu nanti...

Sepatutnya nak balik kampung last week..
time cik joe cuti panjang...
ayah ajak dia ikut sekali..
tapi last minute cik joe kata x jadi pergi..
so ayah pun cancel lah nak pegi last week..
huh...

Ikotkan hati malas nak balik esok..
yelah...lagi 2 minggu dah nak balik lagi...
huhmm..tapi nak buat camne...
kena la ikot gak..kalau x xde siapa nak jadi co drive ayah..
skang ni nak jalan jauh ayah da xleh nak drive sorang2...
sebab dia selalu kena saket kepala yang boleh menyebabkan dia pitam..
so..setiap kali dia nak balik kampung ke ape ke..
mesti ada orang jadi co driver...huhuhu....

Aku kan anak yang baik hati...chewwahh..
kena la ikut sekali..jadi co driver...
hehehe...

anyway SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA....




2 comments:

StrewberiManis =) said...

selamat bercuti aeen
jaga ayah leklok tau
sentiasa perhatikan dia
yelah bila dah tua ni, kadang2 parent kita "sorokkan" penyakit dia
bila dia sakit pale, dia cakap xsakit ponn
padahal tgh menahan sakit
sbb dia xnak kita susah T____T


sbg anak yg bertanggugjwb, kita jaga dia eh
dulu masa kita kecik2, dia dah jaga kita
so time ni kita balas balik


eh apahal komen aku mcm emo je?
bhahahahha
maybe sbb pengaruh entry aku td kot
hehehe


selamat berhujung mgu & pulang ke kampung cik aeen :)

cik joe balik skali ke?

Aeen said...

panjang gile komen ko anne...
huhuh....ye...time ni la kite nak tolong dy pn..nak2 da tua2 ni sensitif...nk kene jage hati lagi...

tanks anne...
cik joe x jadi balek skali lah...huh...sepatotnye minggu lps nak balek bwk dy skali..tp dy ade hal...
so xde rezeki la die nk ikot...tgu da kawen nanti ler..hehe