Followers

Wednesday, June 8, 2011

Bulan ni asek shopping jerr....pokai la....huhuhu....





Malam tadi keluar pergi Uptown Danau Kota dengan cik joe...
kesian cik joe...dia boring cuti ni xde buat apa..
yelah..aku kan kerja...xdapat nak teman kan dia...:(
so dia ajak lah gi uptown...
coz malam je aku ada....

Macam biasa cik joe ambil aku kat rumah...
pukul 8.30 kiteorang da ade kat uptown tu..
huhu..giler awalkan...apa pun xbukak lagi..
uptown bukak kul 10.00 mlm..
so gi lepak2 kat kedai mamak kat sana..
dah pukul 10 tengok kedai pun da banyak bukak...
so berjalan lah mencuci mata...:D

Ingatkan xnak beli apa2...
tapi bila da terpandang tshirt kartun ELMO..
terus beli...


actually aku nak belikan untuk anak buah aku si hayyan ...
tiba2 cik joe pun kata dia  nak jugak...
dia nak beli sepasang dengan aku..
so kiteorang beli la 3 helai..
1 untuk cik joe..1 untuk aku...n 1 lagi untuk hayyan..
heheh...da mcam boria dah...

nanti kiteorang pakai sama...aku update pic yeh...

asek shopping je bulan ni..
nak2 cik joe...last 2 weeks dalam entry ni aku ada cakap nak teman cik shopping kan..
ha..time tu dia dah brapa pasang dia beli tshirt kat JUSCO...sebab SALE
last week gi wangsa walk..masuk kedai Tropicana Life kot..ada SALE gila2 punya..
dia rembat lagi tshirt....
ni semalam gi uptown dia beli lagi...
baju yang beli lepas2 pun x habis pakai lagi..
ish3.mengalahkan aku cik joe ni shopping...

lepas tu semalam dia cakap..stop beli baju dah sekarang nie...
dah banyak sangat..
aku cakap lah...bulan 8 time puasa nanti kita sambung shopping yeh..untuk raya...
abes tu xkan xshopping kot raya nanti...walaupun musim raya tu nak kahwin..
raya tetap raya beb...heh....

sejak akhir2 ni cik joe dia pantang tengok ade sign tulis SALE..
rambang mata dia...hahaahahah.......
haih..gila pokai la asek shopping je bulan nie....



6 comments:

StrewberiManis =) said...

nanti ko pakai sama dgn joe, then si hayyan pon pakai,
org ingat tu anak ko plak kang
1 happy family wearing the same tshirt
hahahaha :P


dear, be careful the word SALE
xsemua barang adalah murah bila sale
pgalaman aku sendiri nih
haishhhhh

Aeen said...

aah...nanti org igt ank aku..hahahaha....
yup anne..aku sntiasa careful ngn perkataan SALE tu..
aku kalau sale tengok betul2 punya sale..
jangan tertipu kadang dy letak harga asal baju 100++..less 50%-70%..tp sebnrnye harge after sale tu la harga asal dy ...
kan2...:D

StrewberiManis =) said...

betul2
salah satu tektiknya
jahatkan tipu org sampai camtu
eh tbe2 aku emo
hahaha

btw dpt x msj mimie?

Aeen said...

haahhaa...releks anne..:D

aku dapat msj mimi..ko nk gi ker?

StrewberiManis =) said...

aku xtau rumah baru dia dekat puchong nunnn

if kau p, nak tumpang buleh?
gerak skali :)

Aeen said...

aku pun xkonfem lg...nant kalo pegi..aku roger ko..:D