Followers

Friday, May 20, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING: Malam nie nak pergi fitting baju kahwin & nak tengok midnight movie..(^^,)



Wink2...hari ni mood agak baik la jugak..
Sebab besok cuti...hehe...
Sok cuti..sok ape plan??

Malam nie ade date dengan cik joe...:D
date nak pergi fitting baju kahwin...
Actually kiteorang belum pernah lagi tengok baju sanding utk both side nanti..
So..tu yang nak pergi malam nie...

Selesai fitting baju nanti...
Aku ajak cik joe tgk midnight movie..
nak tengok cerita Pirates of The Caribbean on Stranger Tides..
(Favourite movie cik joe..)
Film series nie aku tak pernah lagi miss utk tengok..
Ni semua gara2 cik joe..dia minat sangat dgn Johnny Depp 
sampaikan aku pun terikot jugak...



So apa lagi..jom la kite nonton!!...heheh...

P/S:besok ada date pulak dgn BFF...hopefully jadi lah yeah..(^,^)



7 comments:

StrewberiManis =) said...

aeen, xawal ke fitting baju?
normally fitting 2 3 minggu b4 majlis

Aeen said...

mmg la...tapi..aku nak kene gi tgk n try awal2..coz aku amek baju yg sedia ada..tp baju yg sedia ada tu..aku xtgk lagi..kene try awal2 sbb nak tgk sesuai ke x ssuai..kalo x aku nk tempah baru jer.....kang 2 3 minggu nk fitting sekali tgk baju 2 xkene ngn aku..pas 2 kaler yg aku nk..itu je yg ade..ha..x ke naya namenyer....huhuhu

Ayie Abas said...

FILEM YG LUCU...PELAKON JOHNNY DEPP BYK MEMBANTU MENGHIDUPKAN FILEM nie...^_^

LaDy DrEaM's... said...

ea ler, i dulu fitting baju lagi 2 minggu nak majlis... tapi tuh la ini pendapat sahaja, keputusan di tangan anda... hehehe

Aeen said...

ayie: yer...betul tu..kalo xde johny depp xidop cite 2..

Lady Dream's: mmg la nmpk cm awal je sye nk gi fitting kan..actually sye nak kene tgk dulu baju yg sedia ada 2..ok ke x..kalo x..sye nk tempah baru...dat y kene try tgk dlu..kalo nak tempah baru kene awal2 kan..hehehe..

Redbloodsnow said...

yayyy! tak lama lg aeen pak pak pung yunk. tak sabo nk tgk. zie lak fitting baju after raya karang :)

Aeen said...

heheeh..xlame je lagi zie..nervous...heheh...ni fitting kali pertama...nanti nk dekat kawen fitting lg..hehe...