Followers

Friday, November 11, 2011

Entry untuk tarikh yang sangat cantik hari nie...tapi entry biasa jer...heheeh...




selamat hari Jumaat semua....
huhuhu..lamenya xupdate blog selepas cuti raya....
xde mood la nak update...
pas 2 xtau nak cite ape...xde apa2 yg menarik sepanjang minggu nie...
raya haji hari tu pun dok rumah jer...
coz cik joe xsehat 2 hari...dia kena migrain yg teruk raya hari tu...
tapi sekarang..alhamdulilah dah ok....

hari ni 11/11/2011...
once in a lifetime rite...
tarikh yg sangat cantik....


so..ape yang menarik korang nak buat utk tarikh nie???
hehehe...
kalau aku...xde ape lah...same jer...nothing yg special nak dibuat...:)
hari ni jugak ramai yang mendirikan rumah tangga...
betul x??perghh...besok byk gak kenduri kahwin kan....

planning utk esok...nak pergi kenduri kahwin member cik joe kat Kuala Selangor...
duhh..jaohnye nak pergi....
tapi jaoh pun still nak kena pergi jgk...
sebabnya...membe dia ni dgn bakal isterinya datang masa aku tunang dlu..dan datang masa kenduri kawen kami...
so..xkan la kami xpergi lak kan..
actually ade lagi 1 kenduri...
member cik joe jugak...dia pun datang masa wedding n tunang aku hari tu...
memang aku n cik joe nak pergi...tapi....keadaan x mengizinkan lah..
sebab kenduri tu jaoh sangat...kat Sabah....
huhmm...lagi pun cik joe bukan dapat cuti lama pun...
setakat off day sehari je...
ni pun nak pergi kenduri besok sepatutnye dia kena kerja petang...
so dia mintak tukar kerja malam dengan pegawai dia..nasib dapat...

huhmm..ok lah..da xtau nak type apa lagi buat masa nie...
ada story baru aku update yeh....
:D
untuk kawan2 yang akan berkahwin hari ni dan esok...selamat pengantin baru diucapkan...
dan juga...Selamat berhujung minggu......




2 comments:

*Miss Syahnia* said...

kak..tahniah diatas pkhwinan
yg dinina..sorry kalo tlmbt
utk wisshh..

masa dan keadaan tak mgizinkn ain
utk berblog smntara wktu lah dear..huhu

Aeen said...

hehehe...trima kaseh ain....huuh..2 lah..lame xtengok ain tulis blog..igtkan menghilang ke mana.....huhuh....