Followers

Friday, July 29, 2011

Hari ni last kerja balik pukul 6.30..start minggu depan sepanjang bulan puasa balik awal...hoyeeeaaaa....





yihuu.....bestnya hari ni....
sebabnya hari ni last keja balek pukul 6.30...
next week start puasa bos bagi balek pukul 5.30...
huhuh...bagi korang mesti pukul 5.30 tu waktu balek kerja yang normal kan..
tapi aku x...waktu balek kerja aku pukul 6.30 petang...
huhuhu.....
xkesah lah..janji dapat balek awal dari biase..heheh..

Ok2..plan untuk cuti nie..bermula balik kerja nie la yeh..
balik kerja ni cik joe ambil..
coz nak bawak aku pergi Klinik Gigi...
gigi aku ni ha...kejap2 saket..kejap2 x...
bekas tampal dy da xde..so berlubang..
kalau nak makan rasa ngilu pulak....
malamnya..xtau lagi nak gi mana...

esok hari Sabtu..nak ajak dia pergi cari bahan2 untuk buat DIY guest book n..
beli sedikit keperluan untuk preparation nanti kat Jalan TAR..
tapi rasanya xsempat la kot..coz nak pergi pun kena tunggu cik joe balik kerja pukul 4 petang..
nak tunggu dia balek pun..kul 5 baru sampai rumah..nak ke jalan TAR lagi dah pukul bape dah..
huhhhmmmm...tengok keadaan lah mcm mane..

Kalau tak jadi...pergi tempat lain la..heeheheh...
untuk hari Ahad pulak.tak tau lagi..nanti kemudian aku update lah yeh...
ni pun type cepat2..cos banyak kerja pending...
nak siapkan hari ni jugak...
chowwww semua...

habis buat kerja nanti aku sambung update balek yeh..hehehe..

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

esok ekin start balik kol 5
hehehe

Aeen said...

bestnya..dy awal stgh jam dari kite lar..hehe

Redbloodsnow said...

zie lak tak tahu lg whether bulan puasa ni balik awal ke tak :( compeni cino...biasa lah kn

Aeen said...

same la aeen company cina...tapi request kat bos...last2 dapat gak la balek awal sejam...memo pun da kua..heheh..